Survivor – Πήγε στην κάμερα και «έβγαλε το φτυάρι»: «Στήνει αυτή και έχει πονηριά, δεν μας ξεγελάς αγάπη μου»

Survivor

Survivor: "Πάρε κι ένα μπόνους. Πιστεύει στα ζώδια και για όλα φταίνε οι πλανήτες. Ό, τι και να γίνει σου λέει: έχεις ανάδρομο Ερμή! Σταμάτα!"

Το άχτι του για τη συμπαίκτριά του Αγγελική έβγαλε ο Απόστολος Μιχαήλ στο Survivor, αναφέροντας πως δεν ταιριάζει μαζί της γιατί λειτουργεί συνέχεια υστερόβουλα και με πονηριά.

«Μετά από περίπου μία εβδομάδα μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είμαι εντελώς άσπρο μαύρο κι ένα από αυτά είναι η Αγγελική. Δεν ταιριάζουμε καθόλου γιατί συνεχώς πετά κακίες, θα με διακόψει κι όταν μιλώ για κάτι μπορεί να μου πει: σιγά μωρέ. Κατευθείαν να με διακόψει χωρίς να ακούσει καν τι έχω να πω. Επίσης, είναι ισχυρογνώμων, πάντα έχει δίκιο κι θα ρολάρει και τα μάτια: Αχ Θεέ μου πάλι; Είναι βέβαιη πάντα για την άποψή της και το χειρότερο είναι ότι κρυφακούει. Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται και να στήνει αυτί προκειμένου να έχει το προβάδισμα;» αναρωτήθηκε ο παίκτης του Survivor.

«Αυτή η πονηριά… Δεν μας ξεγελάς αγάπη μου, για όνομα του Θεού, δεν είμαστε μωρά. Πάρε κι ένα μπόνους. Πιστεύει στα ζώδια και για όλα φταίνε οι πλανήτες. Ό, τι και να γίνει σου λέει: έχεις ανάδρομο Ερμή! Σταμάτα! Σε παρακαλώ!» παρακάλεσε την Αγγελική στο Survivor.