Πως θα είναι οι παρελάσεις της κρίσης

NULL

NULL

Περικοπή και στις παρελάσεις λόγω κρίσης θάχουμε φέτος στις 25 Μαρτίου. Όπως ανακοινώθηκε θα παρελάσουν μόνο πεζοπόρα τμήματα , ενώ δεν θα υπάρχουν μηχανοκίνητα άρματα, τανκ, αεροπλάνα κλπ. Το Πάμε Λουκέτο, παρουσιάζει  πως θα είναι πάνω- κάτω η νέα  περικομένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου:

» Κυρίες και κύριοι γεια σας, από τον προ του Αγνώστου Χρεωκοπημένου χώρου. Μοναδικές στιγμές σήμερα , αφού έχουμε την πρώτη παρέλαση της κρίσης με περικοπές. Ρίγη συγκίνησης ,  ενώ από τα μεγάφωνα ακούτε τους ήχους αρμάτων, αεροπλάνων, πολυβόλων   και πυροβόλων, που δένουν έξοχα με τους ήχους των 40 κανονιοβολισμών από τον Λυκαβηττό, λόγω της πιθανολογούμενης χρεωκοπίας .

 Ακούτε τους ήχους που κάνει ένα…
πυροβόλο 105 χιλιοστών πάνω στην άσφαλτο και τον έξοχο ήχο των αεροπλάνων , που πάντα θα τον θυμόμαστε από τα βίντεο προηγούμενων παρελάσεων. Θα έχουμε όμως κυρίες και κύιοι σαν αντιστάθμισμα πολλές παρελάσεις πεζοπόρων τμημάτων, που δεν στοιχίζουν τίποτα στο Εθνικό Λογιστήριο του Κράτους, εκτός από τις σόλες των παπουτσιών…

…  Και να η παρέλαση ξεκινάει με τις νοικοκυρές του Έθνους, που τάδωσαν όλα στα σούπερ μάρκετ, με τα μετρητά τους και τις πιστωτικές κάρτες. Καταλαιπωρημένες σέρνουν τα άδεια καροτσάκια τους και καταχειροκροτούνται. Τι να πρωτοθυμηθούμε.. Σούλι, Σούσι, Σολωμός , ενθυμήματα άλλων εποχών  κραιπάλης που μας έφεραν μέχρι εδώ.

(… ) Ακολουθεί  κυρίες και κύριοι το πεζοπόρο τμήμα των συγχωνευθέντων σχολείων. Δάκρυα για τις μνήμες άλλων εποχών, όπου κάθε πόλη  και Γυμνάσιο, κάθε χωριό και σχολείο. Αυτά που ξέρουμε να τα ξεχάσουμε. Παρελαύνουν και οι κυρίες Διαμαντοπούλου και Χριστοφιλοπούλου σε άψογο καλλικρατικό σχηματισμό, ενώ τις καταδιώκει άψογα η κυρία Χριστοφάκη, μοναδικές μνημονιακές στιγμές και κύριοι.

( … ) Και να τώρα κυρίες και κύριοι ακολουθεί  ένα νέο πεζοπόρο τμήμα, οι γιαουρτωθέντες του έθνους.  Δάκρυα συγκίνησης κυριαρχούν. Αυτοί είναι οι σύχρονοι ήρωες. Έγραφε ο Μακρυγιάννης στα απομνηνονεύματα του » Θράσειν δή σταγγιστού Καλυβίων, όταν ήρωες εισί κεσέ , 1821-2011″…

(… ) Όμως έχουμε μια σούπερ έκπληξη κυρίες και κύριοι. Δεν ήταν δυνατόν να καταργήσει ολοσχερώς η κυβέρνηση τα μηχανοκίνητα  και ιπτάμενα τμήματα. Ένα αεροπλάνο διασχίζει υπερήφανα τον αττικό ουρανό. Κόβει βόλτες, πάνω από την παρέλαση, πάνω από την πόλη και φυσικά αποθεώνεται. Οι ουρανοί είναι δικοί μας… Είναι δικοί μας… είναι δικοί μας, όμως; …

Να δω καλύτερα κυρίες και κύριοι .Μα τι βλέπω; Είναι να γελάει κανείς. Βλέπω και βλέπουν όλοι ότι το αεροπλάνο είναι τουρκικό και έρχεται από την Άγκυρα και φτάνει, μέχρι Χίο, Άνδρο, Σπέτσες, Μύκονο, Τζια, Σούνιο, Καλύβια, Σύνταγμα – Αιγάλεω. Μοναδικές στιγμές κυρίες και κύριοι, ρίγη συγκίνησης στις νέες παρελάσεις της κρίσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το «Αβέρωφ» λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAFClKTO

«Ξαπατώθηκα. Στο χορό»
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAya8M4N

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com