Μανούσος Μανουσάκης: «Αν δελεαστεί ο Πάνος Μιχαλόπουλος, πιστεύω ότι θα επιστρέψει τηλεοπτικά»

Μανούσος Μανουσάκης

"Κουβεντιάσαμε με τον Πάνο και θα ξανακουβεντιάσουμε, μαζί έχουμε ζήσει μια ιστορία" ομολογεί ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα τηλεοπτική του δουλειά. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο έμπειρος σκηνοθέτης αναφέρθηκε τόσο στον Πάνο Μιχαλόπουλο όσο και στους παίκτες ριάλιτι που εισβάλλουν στην υποκριτική.

Θα δουλεύατε με κάποιον άνθρωπο που βγήκε από ριάλιτι;

Για μένα δεν κρίνεται ένας ηθοποιός από τη σχολή. Το θέμα είναι να έχει παιδεία να συνδιαλέγεται σε ένα επίπεδο έτσι ώστε να μπορεί να εισπράττει και να ανταποδίδει έννοιες. Να έχει το πείσμα να μελετήσει, να προβληματιστεί και όχι να έρθει να κάνει τον ωραίο. Αν κάποιος θέλει να τα κάνει όλα αυτά, μπορεί να τα κάνει επιτυχώς. Φτάνει να θέλει να στρωθεί στη δουλειά.

Από όλες τις σειρές που έχετε κάνει, υπάρχει κάποια που ξεχωρίζετε;

Θα έλεγα την επόμενη.

Θα σας δούμε ξανά μαζί τηλεοπτικά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

Κουβεντιάσαμε με τον Πάνο και θα ξανακουβεντιάσουμε. Έχουμε ζήσει με το «Τμήμα Ηθών» και το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» μια ιστορία μαζί. Είναι ένας πολύ ευχάριστος, γλυκός άνθρωπος και εξαιρετικός συνεργάτης. Δεν προέκυψε τώρα κάποια συνεργασία, όμως αν δελεαστεί από κάτι πιστεύω ο Πάνος θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo