Λάμπρος Λάζαρης για Δανάη Παππά: «Aπορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, είναι fake news»

Δανάη Παππά

"Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά" δηλώνει ο Λάμπρος Λαζάρης.

Την δική του αλήθεια γύρω από τη διαμάχη με την πρώην αγαπημένη του, Δανάη Παππά ήρθε να δώσει ο Λάμπρος Λάζαρης το πρωινό της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής Buongiorno στο MEGA. Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας εξήγησε γιατί δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, ο Λάμπρος Λάζαρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news».

«Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή».

«Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα, πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λάμπρος Λάζαρης στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο MEGA.

Πηγή εικόνας: NDP Photo