Η Κατερίνα Δαλάκα περνά στην αντεπίθεση για το Survivor: «Εμένα με ρώτησαν αν θέλω να τους βλέπω κάθε πρωί που ξυπνάω;»

Κατερίνα Δαλάκα

"Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του να βλέπει το Survivor σαν δουλειά".

Την Κατερίνα Δαλάκα υποδέχθηκε η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6). Η πρώην νικήτρια και φετινή φιναλίστ του Survivor μίλησε στο «Γεια Σου» για την εμπειρία της από τους στίβους μάχης και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει στην αντεπίθεση, απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο το Survivor, έζησα σχεδόν δύο χρόνια από τη ζωή μου έτσι, ως ναυαγός. Θα ήταν ανόητο να ξανασυμμετάσχω», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

«Όχι μόνο παίκτες αλλά και πολλοί από τον χώρο σας με «χτυπούσαν» για τη συμμετοχή μου. Έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια;», συμπλήρωσε η παίκτρια του Survivor.

«Είναι μια δουλειά, μια εκπομπή. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Ό,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, το έχω συνηθίσει, οπότε δεν με απασχολεί. Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ούτε κι εγώ περίμενα λόγω του στίβου να μπορέσω να ενταχθώ τόσο εύκολα στην ομάδα, έβγαινα μπροστά και δεν κοιτούσα μόνο τον εαυτό μου. Επαγγελματικά στο μέλλον θέλω σίγουρα να ασχοληθώ με το real estate, πρέπει να κάτσω να το ψάξω. Δεν νιώθω celebrity, παραμένω η Κατερίνα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Κατερίνα Δαλάκα.