Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε με το ανανεωμένο «Πρωινό Σου Σου»

Ελένη Τσολάκη

"Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί" είπε με ενθουσιασμό η Ελένη Τσολάκη.

«Εγκαίνια» στο ανανεωμένο «Πρωινό Σου Σου» του OPEN έκανε η Ελένη Τσολάκη, το πρωινό της Δευτέρας, μιας και επανήλθε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα έπειτα από την καλοκαιρινή του παύση. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με το πιο όμορφο και λαμπερό της χαμόγελο!

«Πολύ πολύ καλημέρα σας! Καλή μας σεζόν, καλή μας αρχή! Την πιο γλυκιά μας, την πιο όμορφη και αισιόδοξη μας καλημέρα. Να έχουμε μια ωραία χρονιά με υγεία, ωραίες στιγμές, χαμόγελα, ωραίες ειδήσεις και φυσικά υπέροχη παρέα» δήλωσε αρχικά η Ελένη Τσολάκη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί. Δεν χάνω όμως χρόνο γιατί τα θέματα είναι πολλά, τα αποκλειστικά είναι πολλά και θέλω να προλάβουμε να τα δούμε όλα».

Αμέσως μετά, λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε στο ανανεωμένο πλατό της πρωινής της εκπομπής τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Αυτή ήταν και η επίσημη πρώτη για το πρωινό Σου Σου του OPEN.