Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όχι παιδιά, δεν είναι τόσο φοβερά κάποια πράγματα»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

"Γιατί θα πρέπει να υπάρχει προ και μετά; Υπάρχει μια εκπομπή όπου υπάρχουν συνεργάτες" εξηγεί η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Την Χρίσλα Γεωργακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον ΣΚΑΪ. Η τηλεοπτική συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε τόσο για τον ανταγωνισμό της φετινής σεζόν όσο και για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την πρωινή εκπομπή.

Ειδικότερα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή σεζόν ήταν… ουφ! Ήταν τόσο απαιτητικό όλο αυτό και ήταν ένα 24/7 ατελείωτο. Όλες οι πρωινές είναι πια εκπομπές που έχουν μέσα τα πάντα. Το μόνο που δεν κάνουμε είναι να σηκωθούμε να πούμε τον καιρό, αν και τον λέμε καθιστά όταν υπάρχουν φαινόμενα».

«Ποιος μας λέει ότι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν συνεχίζει λόγω της ενημέρωσης; Δηλαδή υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση που λέει τον λόγο για τον οποίο δεν συνεχίζει στον ΑΝΤ1: Η Μπέττυ, όπως κάθε παρουσιαστής και κάθε δημοσιογράφος, κάνει πάρα πολύ καλά και προασπίζει αυτό που θέλει να πρεσβεύει. Αν εγώ είχα αποφασίσει πως θέλω να μιλάω μόνο για κυτταρίτιδα, θα έπρεπε λογικά να πάω και σε μια άλλη εκπομπή αλλά και να το έχω υπογράψει στο συμβόλαιο μου».

«Όχι παιδιά, δεν είναι τόσο φοβερά κάποια πράγματα» τόνισε, όσον αφορά την μετά Ανδρέα εποχή στη Super Κατερίνα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο νέο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Δηλαδή γιατί θα πρέπει να υπάρχει προ και μετά; Υπάρχει μια εκπομπή όπου υπάρχουν συνεργάτες».