Γιώργος Βουλτζάτης: Σπάνια εμφάνιση μετά από 10 χρόνια για τον γνωστό ηθοποιό

Γιώργος Βουλτζάτης

Ο ηθοποιός δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και έχει δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις στον Τύπο.

Ο Γιώργος Βουλτζάτης έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στην ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία μέσα από τους ρόλους που έχει κατά καιρούς ερμηνεύσει σε δημοφιλείς σειρές, όπως το «Βότκα Πορτοκάλι», το «Της Αγάπης Μαχαιριά» αλλά και οι guest εμφανίσεις του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Είσαι το Ταίρι μου».

Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο «Κάτω Παρτάλι» του MEGA, που παρά την τεράστια επιτυχία, ολοκληρώθηκε πρόωρα το 2015. Εκεί υποδύθηκε τον αινιγματικό «Γιακουμή», που παρότι παντρεμένος, διεκδικούσε ανεπιτυχώς ερωτικά τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη).

Ο Γιώργος Βουλτζάτης δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και έχει δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις στον Τύπο. Ωστόσο, ένας συνάδελφός του, ο Στάθης Παπαδόπουλος, συναντήθηκε μαζί του τυχαία στο κέντρο της Αθήνας και του ζήτησε να πει στην κάμερα τη χαρακτηριστική ατάκα από το «Κάτω Παρτάλι», που έλεγε για τον έρωτα της ζωής του.

@stathispapadopou @Βουλα @EiriniPapadopoulou @Stathis7 @vania🇬🇷🦅R730🦅🇬🇷✌️ @Γιώτα Χατζ ♬ πρωτότυπος ήχος – Stathis_Papadopoulos