Zappit

Ξεσπά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μιλούσε για νεαρά κορίτσια, ότι μάλλον ήμουν και παιδεραστής, με κοκαϊνες»

«Χτυπήσανε από παντού. Ανακάτεψαν τους πάντες. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθώ ως “ο σύζυγος της Μπέσυς Μάλφα”, αλλά ήθελαν να ανακατέψουν τα πάντα».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε μεταξύ άλλων για το δημοσίευμα που, σύμφωνα με τον ίδιο, δημιουργούσε την εντύπωση ότι έκανε όργια. Αυτές οι σκηνές, βέβαια, ήταν από την σειρά ιταλικής παραγωγής, “Suburra” στην οποία συμμετείχε.

[dfp_ads id=236982]
Η σχέση σου με τον Τύπο δεν αποτελούσε ποτέ πηγή ειδήσεων με σκάνδαλα.

Ναι, γιατί, άντε να το δεχτώ, αν πηγαίνεις γυρεύοντας, θα τραβηχτεί λίγο παραπάνω το “σκοινί” κάποια στιγμή. Δεν θα το δικαιολογούσα πουθενά από τη στιγμή που έχει να κάνει με διαστρέβλωση της αλήθειας. Δεν είναι δουλειά του Τύπου να διαστρεβλώνει την αλήθεια έτσι και αλλιώς. Θέλω να πω ότι κι εγώ να προκαλούσα, αν πρόκειται να διαστρεβλώσεις την αλήθεια, γιατί να το κάνεις;

Πώς αντέδρασε η οικογένειά σου στην είδηση αυτή; Οι κόρες σου είναι ενήλικες, ο γιος σου όμως ανήλικος.

Μιλήσαμε, του εξήγησα κάποια πράγματα, γιατί πάντα υπήρχε το ενδεχόμενο να δεχθεί κάποια σχόλια στο σχολείο από τους φίλους του που δεν ήξεραν. Έπρεπε να του εξηγήσω και να καταλάβει. Έχει αντίληψη και κατάλαβε τι συμβαίνει. Από εκεί και πέρα ήμουν κι εγώ σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσω οτιδήποτε παρουσιαστεί. Όταν υπάρχει αυτό το θέμα, δημιουργούνται διάφορες εντυπώσεις σε όλους, σε συγγενείς, σε γνωστούς, έχει επιδράσεις που δεν τις φαντάζεται κανείς παρόλο που θα έπρεπε. Η μάνα μου είναι υπερήλικας, είναι άρρωστη, ποιος ο λόγος να κάθεται να εξηγεί σε συγγενείς και φίλους ότι εγώ δεν είμαι στη φυλακή και ότι όλο αυτό ήταν μια ταινία; Είναι μια ψυχολογική φθορά την οποία δεν έχει κανένα λόγο να την υποστεί ο άλλος, επειδή κάποιου του καρφώθηκε στο μυαλό για να βγάλει κανα φράγκο παραπάνω διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Είναι μια ανήθικη στάση. Το δημοσίευμα δημιουργούσε την εντύπωση ότι ίσως με έχουν συλλάβει και ότι κάνω κάποια όργια και είναι θέμα για τη δικαιοσύνη όπου να ναι.

Όλα αυτά ήταν σκηνές στις οποίες συμμετείχες στο “Suburra”.

Ήταν πάρα πολλά… Υπήρχε πολύς δόλος. Ανακάτευε και τη γυναίκα μου, γιατί υπήρχε η αναφορά «Ο σύζυγος της Μπέσυς Μάλφα…», μιλούσε για νεαρά κορίτσια, που σημαίνει ότι μάλλον ήμουν και παιδεραστής, με κοκαϊνες… Χτυπήσανε από παντού. Ανακάτεψαν τους πάντες. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθώ ως «ο σύζυγος της Μπέσυς Μάλφα», αλλά ήθελαν να ανακατέψουν τα πάντα. Σχόλια για νεαρά κορίτσια, μπροστά στην κάμερα… ακόμα κι αυτό ήταν ότι θα μπορούσα να τα βιντεοσκοπώ κιόλας, ότι είμαι «καρανώμαλος», ότι «γράφω» κιόλας τα όργιά μου.

Η σύζυγός σου, Μπέσυ Μάλφα, πώς αντέδρασε;

Άφησαν πολλές υπόνοιες, είτε ότι μπορεί να ήταν με τη συγκατάθεση της Μπέσυς ή αν δεν το ξέρει, να το μάθει. Δεν ξέρω, οτιδήποτε μπορεί να υποθέσει κανείς έτσι όπως ήταν παρουσιασμένο. Θεωρώ ότι είχε έντονο δόλο όλη η ιστορία στην παρουσίασή της, δεν ήταν καθόλου αθώα. Η Μπέσυ είναι ενήλικας, είναι έμπειρη, ξέρει τι σημαίνει, ήξερε για τις σκηνές, αλλά έπεσε… από τα σύννεφα γιατί δεν περίμενε να δει αυτή την παρουσίαση, όπως κι εγώ. Δεν τέθηκε κανένα ζήτημα μεταξύ μας, δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση, άλλωστε, το ήξερε, είχε διαβάσει και το σενάριο.

Τι θα ήταν δικαίωση για σένα;

Ζήτησα αποκατάσταση η οποία δεν έγινε. Έγινε μια ψιλοειρωνική δημοσίευση στις μέσα σελίδες του εντύπου με ψιλά γράμματα ότι παρεξήγησα. Δεν με αφορά κάτι τέτοιο, γιατί ο νόμος λέει ότι πρέπει εγώ να ορίσω πώς θα γίνει αυτή η αποκατάσταση και δεν έγινε όπως τη ζήτησα εγώ να γίνει. Πλέον, δικαίωση για μένα είναι η τιμωρία.