Βίκυ Καραγιάννη: Της επιτέθηκαν και της άρπαξαν ρολόι 60.000 ευρώ

Βίκυ Καραγιάννη

Θύμα ληστείας η χήρα του αείμνηστου ροκ σταρ, Chris Cornell.

Αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο συμβάν ήρθε η Βίκυ Καραγιάννη έξω από ξενοδοχείο στη Ρώμη τις προηγούμενες ημέρες. Η Ελληνίδα χήρα του αείμνηστου Chris Cornell δέχθηκε επίθεση από  κακοποιούς σε μία από τις πιο ασφαλείς περιοχές της ιταλικής πρωτεύουσας, οι οποίοι τη γρονθοκόπησαν στο στομάχι και της άρπαξαν ρολόι γνωστής μάρκας, ύψους 60.000 ευρώ.

Η ληστεία συνέβη περίπου το μεσημέρι στη γωνία των οδών Del Corso και Del Greci στο κέντρο της Ρώμης, όταν η Βίκυ Καραγιάννη προσεγγίστηκε από άγνωστο άντρα – κατά πάσα πιθανότητα είχε και συνεργούς – που την αιφνιδίασε χτυπώντας τη με μία γροθιά.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το περιστατικό, ανακτώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ ρόλο-κλειδί για τον εντοπισμό του δράστη αναμένεται να παίξει και το υλικό από την κάμερα του ξενοδοχείου Bulgari, στο οποίο διέμενε η χήρα του τραγουδιστή.

Η Βίκυ Καραγιάννη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Παντρεύτηκε τον Chris Cornell το 2004 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Τόνι και τον Κρίστοφερ, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Άννα Βίσση, που βάφτισε τον δεύτερο γιο τους μαζί με τον εκλιπών τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της το 2017, η Βίκυ Καραγιάννη αφιερώθηκε στη διατήρηση της μνήμης του και τις φιλανθρωπικές δράσεις μέσα από το ίδρυμα «Chris and Vicky Cornell Foundation», για το οποίο η ίδια έχει βραβευτεί.