Βάσω Μαζωνάκη: Διακοπές στη Σκύρο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον αδελφό της

Βάσω Μαζωνάκη

Στις 5 Ιουλίου το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον της ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τη Σκύρο επέλεξε η Βάσω Μαζωνάκη για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Λίγο καιρό μετά το ξέσπασμα της δικαστικής διαμάχης με τον αδελφό της, Γιώργο Μαζωνάκη, η ίδια ποζάρει με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

«Τις καλησπέρες μας από την πανέμορφη Σκύρο…», έγραψε ο pastry chef στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instragram, με μία σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει χαμογελαστός στη θάλασσα με τη Βάσω Μαζωνάκη.

Τους τελευταίους μήνες, η Βάσω Μαζωνάκη έχει βρεθεί στο προσκήνιο εξαιτίας της δικαστικής της διαμάχης με τον τραγουδιστή και αδελφό της, Γιώργο Μαζωνάκη, με αφορμή περιουσιακές διεκδικήσεις.

Στις 5 Ιουλίου το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του. Η διαμάχη τους αφορούσε σε ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειριζόταν εταιρεία, στην οποία μετείχαν ο τραγουδιστής, η αδερφή του και ο σύζυγός της.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πριν από έναν μήνα σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Γιώργος Μαζωνάκης.