Βάσω Γουλιελμάκη: «Πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες, προτεραιότητα μου ήταν και είναι η μητρότητα»

Βάσω Γουλιελμάκη

"Επειδή βιοπορίζομαι από το επάγγελμα και μέσω αυτού κατάφερα και μεγάλωσα την κόρη μου, αντιμετώπισα δυσκολίες" δηλώνει η Βάσω Γουλιελμάκη.

Στη νέα κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» θα συμμετέχει η Βάσω Γουλιελμάκη και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για το συνδυασμό της επαγγελματικής με την προσωπική της ζωή.

Εκτός από καταξιωμένη ηθοποιός, είστε και μητέρα. Πως κρατάτε τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής ζωής και καριέρας;

Πλέον η κόρη μου έχει μεγαλώσει. Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες. Βέβαια, πάντα η μητρότητα και το παιδί μου ήταν και συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητα μου. Ωστόσο, επειδή βιοπορίζομαι από αυτό το επάγγελμα και μέσω αυτού κατάφερα και μεγάλωσα την κόρη μου, αντιμετώπισα και δυσκολίες. Ευτυχώς, όμως, ήμουν τυχερή γιατί έκανα καλές δουλειές που πληρώνονταν. Επίσης, η κόρη μου ήταν προσαρμοστικό παιδί. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δύσκολα μεν αλλά δημιουργικά και όμορφα.

Τι εύχεστε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε μία δουλειά που δεν έχει ασφάλεια και δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει. Εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα σε όλους τους ηθοποιούς, σε όλους τους παραγωγούς, σε όλους όσοι εργάζονται στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο.