Βασίλειος Κωστέτσος για την περιπέτεια υγείας: «Ανήκω στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό»

Βασίλειος Κωστέτσος

Ο σχεδιαστής έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που τον έκανε να ανησυχήσει για την υγεία του.

Στα επείγοντα ιδιωτικής κλινικής βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/7) ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής είχε μία μικρή περιπέτεια και αναζήτησε ιατρική βοήθεια, δημοσιοποιώντας ο ίδιος το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν»

Ωστόσο, σε αυτή την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, ο σχεδιαστής δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να ανησυχήσει για την υγεία του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Instagram δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για την κατάστασή του, ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά το κοινό που ενδιαφέρθηκε για τον ίδιο.

«Σας Ευχαριστώ Όλους !Και Τον καθένα ξεχωριστά! Για την σκέψη, τα όμορφα λόγια, και το αν και «μόνος»…με κάνατε να αισθάνομαι ότι έχω εκτός από μια μεγάλη αγκαλιά και μια «μεγάλη οικογένεια», που συμπληρώνει τους λίγους πια δικούς μου ανθρώπους! Δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι ούτε να είμαι αινιγματικός!», γράφει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

«Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και χθες θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες… Μια και οι ρυθμοί μας πλέον η καθημερινότητα και η κοινωνία μας δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να ζεις την ζωή σου ανέμελα και ευτυχισμένα! ζώντας το σήμερα χωρίς αύριο!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.