Βάνα Μπάρμπα για Δέσποινα Βανδή: «Μεγάλο μπράβο στην φίλη μου, οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη»

Βάνα Μπάρμπα

Το σχόλιο της ηθοποιού για το πρόσφατο επίμαχο περιστατικό της τραγουδίστριας στην Τουρκία.

Τις ευχές της για καλό καλοκαίρι θέλησε να στείλει η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ευχόμενη καλές διακοπές στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και την διαδικτυακή εκπομπή που ετοιμάζει.

«Ετοιμάζουμε μια πολύ όμορφη εκπομπή, ελπίζω να σας αρέσει, θα ανεβαίνει και στο YouTube για να έχουμε μια άμεση επαφή. Από 25 Αυγούστου αρχίζουμε τα γυρίσματα…» , είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πολυσυζητημένο περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή, όπου η τραγουδίστρια αρνήθηκε να συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Τουρκία εξαιτίας ενός πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ που υπήρχε στον χώρο.

«Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και φίλη μου – την ξέρω χρόνια – την Δέσποινα Βανδή. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε γιατί οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη με τις επιλογές τους και μπράβο. Καμιά φορά οι πολιτικοί δεν τολμούν, οι καλλιτέχνες όμως τολμούν», σχολίασε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)