Τζόυς Ευείδη: «Μπούρδες του τύπου “είχα προτάσεις, αλλά δεν ήθελα” δεν λέω»

Τζόυς Ευείδη

«Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, είμαι πολύ ντροπαλή», λέει η Τζόυς Ευείδη.

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ντομπροσύνη της, που δεν μπορεί να αλλάξει, τονίζει πως είναι ντροπαλή σαν άνθρωπος και αναφέρει πως δεν έχει εισπράξει ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς της.

«Πέρυσι δεν είχα καμία πρόταση για την τηλεόραση. Εγώ μπούρδες του τύπου “είχα προτάσεις, αλλά δεν ήθελα” δεν λέω. Η ντομπροσύνη είναι επικίνδυνη, αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω, ήταν η μάνα μου έτσι. Έχω και τη φωνή της και το μενταλιτέ της. Μου έχει στερήσει πράγματα, αλλά δεν βαριέσαι, όποιος ήθελε να φύγει, έφυγε», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Η Τζόυς Ευείδη ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δουλειές. Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο, ούτε καν τον Μιχάλη Ρέππα, που τον ξέρω από τη σχολή. Είμαι πολύ ντροπαλή, δεν το διανοείστε».

Όσον αφορά τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η Τζόυς Ευείδη απαντά: «Νομίζω πως δεν έχω εισπράξει ποτέ ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Έχω ένα μυστικό, υποχρεώνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί όλη την ομάδα με την οποία δουλεύω. Αν νιώσω ότι κάτι γίνεται, επιτόπου φεύγω. Έχω μεγάλη αντοχή. Αλλά, αν σε απομυθοποιήσω, δεν σε θέλω πια».

Πηγή εικόνας: NDP