Τζόυς Ευείδη: «Δεν θα με βλέπατε ποτέ σε πάνελ εκπομπής»

Τζόυς Ευείδη

«Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη βασική μου δουλειά», λέει η Τζόυς Ευείδη.

Για το άγχος του χρόνου, τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και τους παίκτες ριάλιτι που δοκιμάζονται στο θέατρο, απάντησε η Τζόυς Ευείδη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Θα σας βλέπαμε σε κάποιο πάνελ εκπομπής;

Όχι ποτέ. Τηλεπαιχνίδι έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά τώρα μου φαίνεται πολύ κουραστικό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη βασική μου δουλειά.

Το άγχος του χρόνου το έχετε;

Υπάρχει άνθρωπος που να μην τον απασχολεί; Προφανώς με απασχολεί, αλλά δεν είχα ποτέ εμμονή. Ίσως αν είχα εμμονή θα ήμουν και διαφορετικά εξωτερικά. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω πολύ πιο ωραίους ρόλους ως μεγάλη, παρά τις αηδίες που έπαιζα μικρή.

Είστε υπέρ άνθρωποι από ριάλιτι να δοκιμάζονται στο θέατρο και στην τηλεόραση;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει κάτι. Από την άλλη αν με ρωτάς, προτιμώ να δουλεύω με συναδέλφους μου που ξέρουν και 5 πράγματα, από κάποιον που δεν τα ξέρει. Είναι πιο ξεκούραστο για μένα να δουλεύω με έναν επαγγελματία παρά με έναν ταλαντούχο ερασιτέχνη. Έχει βέβαια ο τελευταίος όλα τα δικαιώματα να γίνει και Μέριλ Στριπ αν θέλει. Το θέμα είναι να γουστάρεις να δουλεύεις σε αυτή τη δουλειά, να την ιδρώνεις τη φανέλα.

Πηγή εικόνας: NDP