Zappit

Τζορτζ Μπάλντοκ – Η Μπέσσυ Αργυράκη περιγράφει τις δραματικές στιγμές: «Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις»

"Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε;. Δεν γίνεται!" δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη περιέγραψε στην Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν με την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Το διαμέρισμα της γνωστής τραγουδίστριας βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι που έχασε τη ζωή του ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μέσα από την εφημερίδα μετέφερε όσα άκουσε όταν εντόπισαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ. «Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς, τέλος» αναφέρει η καλλιτέχνιδα και συνεχίζει παρακάτω: «Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται! Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

‘Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένειά μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παλικαριού. Δυστυχώς, τέλος… Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες».

Πηγή εικόνας ndp