Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ

Η 55χρονη Αμερικανίδα pop star επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές».

Χωριστούς δρόμους για δεύτερη φορά στη ζωή τους επέλεξαν να ακολουθήσουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Το λαμπερό πρώην ζευγάρι κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες αίτηση διαζυγίου στους δικηγόρους του, μετά τον «κυκεώνα» φημών και σχολίων που είχαν γραφτεί και ακουστεί για την κρίση στον γάμο τους.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Στη δημοσιότητα η αίτηση διαζυγίου – «Ασυμβίβαστες διαφορές» επικαλείται η ντίβα

Η 55χρονη Αμερικανίδα pop star επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood, στην οποία περιλαμβάνει μάλιστα το αίτημα να μην λαμβάνει συζυγική υποστήριξη.

Η DailyMail έδωσε πρώτη στη δημοσιότητα την αίτηση διαζυγίου στο σύνολό της, αφού την κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, την ημέρα που υποτίθεται θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους.

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα σήμερα (24/8) η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αίτηση διαζυγίου, ανεβάζοντας μία selfie στην οποία ποζάρει με ξανθά μαλλιά και ένα ροζ βελουτέ μπουρνούζι, χωρίς καμία απολύτως αναφορά στον πρώην σύζυγό της.