Τζένη Διαγούπη: «Μπορώ, αν με αφήσει και η πολιτεία, να υιοθετήσω ένα παιδί»

Τζένη Διαγούπη

"Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες και δυστυχώς η πολιτεία μας δεν βοηθάει μια μονογονεϊκή οικογένεια" εξηγεί η Τζένη Διαγούπη.

Στη νέα σειρά των Ρέππα – Παππαθανασίου θα δούμε προσεχώς την Τζένη Διαγούπη και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την διάθεση να υιοθετήσει στο μέλλον ένα παιδί αλλά και τη σημασία του γέλιου στη ζωή της.

Το γέλιο τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Μοναδικό θα έλεγα. Και στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μου, προσπαθώ να βρω μια χαραμάδα χιούμορ για να δω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Πρέπει να γελάμε. Το γέλιο είναι υγεία! Νομίζω ότι μ’ έχει βγάλει από δύσκολες καταστάσεις το χιούμορ και στη ζωή μου και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου. Με κάνουν χαρούμενη, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και τα παιδιά. Μπορεί να μην έχω δικά μου παιδιά, αλλά τα μικρά πλασματάκια με κάνουν πραγματικά να γελάω από χαρά και με γεμίζουν με αισιοδοξία.

Έχετε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα θέλατε πολύ να δημιουργήσετε οικογένεια…

Μακάρι να συμβεί. Να κάνω δικό μου παιδί τώρα πλέον δεν γίνεται, αλλά μπορώ, αν με αφήσει και η πολιτεία, να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες και δυστυχώς η πολιτεία μας δεν βοηθάει μια μονογονεϊκή οικογένεια να αποκτήσει ένα παιδί και ζητάει και τη φορολογική σου δήλωση.

Αυτό είναι πράγματι πολύ άσχημο που συμβαίνει στο 2024 που ζούμε, να μένουν τα παιδιά στα ιδρύματα…

Για κάποιο λόγο γίνεται και αυτό! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo