Τομ Κρουζ: Κι όμως, είναι ανεπιθύμητος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τομ Κρουζ

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεπιθύμητος φαίνεται να είναι ο Τομ Κρουζ την προσεχή Κυριακή, 11 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Κι αυτό καθώς ο αγαπημένος Χολιγουρντανός σταρ – και μέλος της Σαηεντολογίας – είναι persona non grata για ακτιβιστές κατά των αιρέσεων που καταδίκασαν την πιθανή εμφάνιση του

Ειδικότερα, χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του, ο Τομ Κρουζ υπάρχει φήμη πως θα συμμετάσχει στο τελικό σόου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. «Το γεγονός ότι μιλάμε για την παρουσία του αποτελεί προσβολή για τα θύματα. Είναι πραγματικά ένα κακό μήνυμα» δήλωσε η πρώην Γαλλίδα δικαστής και επικεφαλής της UNADFI, μιας ομάδας αφιερωμένης στην υπεράσπιση των θυμάτων των αιρέσεων, Catherine Katz όπως γράφει η Le Monde.

«Είναι παρόντες στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα προσεγγίσουν χωρίς αμφιβολία πολλούς νέους ανθρώπους, ανησυχώ πολύ» δήλωσε, επίσης, ο Delporte κατηγορώντας τους Σαηεντολόγους ότι στρατολογούν έξω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Stade de France, το οποίο θα φιλοξενήσει την τελετή λήξης.

Πηγή εικόνας: NDP Photo