Zappit

Τιμολέων Διαμαντής: Θα μαγειρέψει στον τελικό του Μαϊάμι

Δέχτηκε πρόταση από τον διάσημο σεφ Δημήτρη Πυλιώτη να ετοιμάσουν μαζί το πιάτο του τελικού στο South Beach Seafood Festival.

Στο Μαϊάμι θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες ο Τιμολέων Διαματής μετά από πρόταση που δέχθηκε για να μαγειρέψει στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, στο Secret των Παραπολιτικών. Ο νικητής του Mater Chef 2018 μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποφάσισε να μην κάνει βιαστικές κινήσεις και να εξελίξει όσο περισσότερο μπορεί τη δουλειά του. Έτσι και έκανε με αποτέλεσμα η μια πρόταση να διαδέχεται την άλλη. Ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα έκανε όταν συνεργάστηκε με το εστιατόριο «Hasika, Ελλάδα σε μπουκιές», στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Φυσικά συνέχισε ταξίδια όχι για λόγους αναψυχής αλλά κυνηγώντας ευκαιρίες μαγειρικής εκπαίδευσης. Βρέθηκε στην, Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο, ενώ εδώ και αρκετό καιρό μαγειρεύει στον ιντερνετικό αέρα και στο κανάλι του στο Youtube.

Ο ίδιος έχει να αναλάβει μια μεγάλη πρόκληση! Στο Μαϊάμι τα πράγματα δεν θα είναι απλά αφού θα μαγειρέψει στον τελικό του South Beach Seafood Festival με τον άνθρωπο που έφτασε στον τελικό. Τον διάσημο Έλληνα σεφ Δημήτρη Πυλιώτη.

«Πριν από καιρό μου έκανε ένα τηλεφώνημα ο Δημήτρης Πυλιώτης ο όποιος έχει φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού με θεματική ενότητα την γαρίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που με προσέγγισε επειδή έχω πολύ καλές γνώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι οπότε θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε παρέα το πιάτο του τελικού» ο συγκεκριμένος έχει κερδίσει τρείς φορές τον διαγωνισμό οπότε η πρόσκληση του τιμά ιδιαίτερα τον Βολιώτη σεφ. Ο διαγωνισμός που θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου θα προβληθεί από το Travel channel και θα το παρακολουθήσουν εκατομμύρια κόσμου!

Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία για τον Τιμολέων Διαμαντή να δείξει τις ικανότητές του . επίσης οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως συνεργάζονται δυο έλληνες σεφ. Ο Τιμολέων που ξεχώρισε για τα πιάτα του, για την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη θέλησή του να κατακτήσει τον τίτλο του Master Chef θα βρεθεί δίπλα στον καλύτερο αφού ο Δημήτρης Πυλιώτης είναι ο ιδιοκτήτης του «Poseidon», που πλέον έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην παραλία του Μαϊάμι. Μεγάλη «αναγνώριση» για το εστιατόριο αποτελεί αναμφίβολα και η βράβευση, για 3η συνεχόμενη χρονιά μάλιστα, του σεφ ως του καλύτερου σεφ στο Μαϊάμι. Επίσης το περίφημο Στάδιο της ομάδας του Miami Heat, τον έχει επιλέξει ώστε να ετοιμάζει τα πιάτα του και να γνωρίσει την ελληνική κουζίνα και στους διάσημους VIP, και celebrities.