Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Και στη χειρότερη περίπτωση μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

"Από τα πολύ πρώτα μου βήματα στη δουλειά άρχισα να βιοπορίζομαι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά καλά" δηλώνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Τον Σάντσο Πάντσα συναντά θεατρικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αυτό το καλοκαίρι, περιοδεύοντας με τον «Δον Κιχώτη» ανά την Ελλάδα. Μιλώντας στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις περιόδους που αντιμετώπισε ενδεχομένως δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής αλλά και την άνεση των επιλογών.

Πέρασες στιγμές που ήταν ανέφικτο να επιβιώσεις οικονομικά;

Όχι. Κατάγομαι από οικογένεια που είχε μια οικονομική άνεση, αλλά και από τα πολύ πρώτα μου βήματα στη δουλειά άρχισα να βιοπορίζομαι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά καλά. Και στη χειρότερη περίπτωση, όμως, μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής.

Είναι η οικονομική άνεση τελικά ένα εχέγγυο για αυτή τη δουλειά;

Οπωσδήποτε. Βέβαια, μετράς και το πως μεταφράζει ο καθένας την οικονομική άνεση. Για κάποιον μπορεί να είναι το να έχει πισίνα και τρία αυτοκίνητα. Για μένα είναι να μη σκεφτώ το τι θα φάω, το πως θα μετακινηθώ και να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. Σ’ αυτή την άνεση, λοιπόν, σίγουρα παίρνεις καλύτερα αποφάσεις.