Ο Τέρενς Κουίκ προειδοποιεί: «Δεν φοβάμαι, θα γράψω ποιοι ήταν ντόμπροι και ποιοι πισώπλατοι»

Τέρενς Κουίκ

"Κι εγώ στεναχωρήθηκα με αυτά που έγιναν, ανεξάρτητα αν το προσπερνώ και τους λέω καλημέρα".

Τον Τέρενς Κουίκ συνάντησε η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα για λογαριασμό της RealLife. Ο επί χρόνια anchorman της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για την καριέρα του στα ΜΜΕ, την επιστροφή του στο ραδιόφωνο, ενώ αποκαλύπτει πως γράφει βιβλίο για τους καλούς και τους κακούς που έχει συναντήσει στη ζωή του.

«Είναι γεγονός ότι η δουλειά με θρέφει, μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ότι θα είμαι συνταξιούχος και θα κάθομαι σε μια καρέκλα, έστω κι αν πρέπει, έστω κι αν θέλω να γράψω βιβλία. Θέλω να γράψω για θέματα που έχουν να κάνουν με την τηλεόραση, κάτι σαν εγχειρίδιο», δηλώνει ο Τέρενς Κουίκ.

«Έχω αναγγείλει ήδη το βιβλίο που θέλω να γράψω: «Οι ντόμπροι και οι πισώπλατοι». Είναι οι άνθρωποι που γνώρισα στη ζωή μου, στην καριέρα μου, από τον περιπτερά της γειτονιάς μου μέχρι τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», επισημαίνει ο σπουδαίος δημοσιογράφος.

«Με αλφαβητική σειρά από το Α έως το Ω θα γράφω σε κάθε πρόσωπο δύο περιστατικά τα οποία θα αποδεικνύουν αν αυτός ο άνθρωπος είναι ντόμπρος ή αν είναι πισώπλατος. Έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Δεν φοβάμαι. Κι εγώ στεναχωρήθηκα με αυτά που έγιναν, ανεξάρτητα αν το προσπερνώ και τους λέω καλημέρα. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να γράψω για κάποιες εμπειρίες και κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να βοηθήσουν τον ιστορικό του μέλλοντος», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ.