Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας με την εξομολόγησή του: «Τους κάλεσα στην πρεμιέρα και δεν ήρθαν, είχαν πάθει σοκ»

Χάρης Ρώμας

«Τελειώνοντας η παράσταση, που ήταν ένα μεγάλο γεγονός, όλοι είχαν κάποιον, ενώ εμένα δεν με περίμενε κανείς», λέει ο Χάρης Ρώμας.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του απάντησε ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Πότε έμαθε ο πατέρας σου ότι πλέον παίζεις στο θέατρο και ήρθε η ρήξη ανάμεσά σας; Στην «Πορνογραφία»;

Ναι. Τον κάλεσα στην πρεμιέρα και δεν ήρθε. Ούτε εκείνος ούτε η μητέρα μου. Είχαν πάθει σοκ όταν τους το είπα. Μόνο η αδελφή μου είχε περάσει από το ταμείο και μου είχε αφήσει ένα τριαντάφυλλο. Τελειώνοντας η παράσταση, που ήταν ένα μεγάλο γεγονός, όλοι είχαν κάποιον, ενώ εμένα δεν με περίμενε κανείς. Και θυμάται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης πως βγήκα μόνος μου έξω από το θέατρο κρατώντας αυτό το τριαντάφυλλο και συγκινημένος που υπήρχε έστω ένα λουλούδι για μένα. Τότε, ο Ιάσονας με ρώτησε «πού είναι οι δικοί σου;» και του απάντησα: «Εμένα οι δικοί μου είναι αυτό το τριαντάφυλλο».

Ο πατέρας σου άλλαξε συμπεριφορά; Το παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που είχατε απομακρυνθεί;

Είχαμε χάσει πολλά χρόνια επικοινωνίας, γιατί και από πριν, που είχαν τα προσωπικά τους θέματα με τη μητέρα μου, δύσκολα μιλάγαμε ο καθένας για τη ζωή του. Αλλά είχαμε μια πολύ έντονη συναισθηματική συνεννόηση με τα μάτια και με την αφή. Δηλαδή, αγκάλιαζε ο ένας τον άλλο χωρίς να είναι υποχρεωτικό να μιλάμε για πράγματα τα οποία μπορεί και να πονάγανε. Αλλά και δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, γιατί υπήρχε αυτή η συναισθηματική ένταση, θα έλεγα, πως ήταν σαν χιλιάδες λόγια… Εκατομμύρια λόγια ήταν αυτή η αγκαλιά.

Πηγή εικόνας: NDP