Συγκινεί η Κέιτ Μίντλετον: «Tελείωσα με τις χημειοθεραπείες, οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι»

Κέιτ Μίντλετον

"Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους" ομολογεί η Κέιτ Μίντλετον.

Για την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών θέλησε η Κέιτ Μίντλετον να ενημερώσει, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από τα social eida τους διαδικτυακούς της φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Γι’ αυτό και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσιοποίησε ένα άκρως τρυφερό απόσπασμα στο οποίο και εξιστορεί όλα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες πλάι στην οικογένεια της.

«Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω πόσο μεγάλη ανακούφιση νιώθω που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή, όπως την ξέρετε, μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να βαδίσουμε στα φουρτουνιασμένα νερά και στον άγνωστο δρόμο» εξομολογήθηκε, αρχικά, Κέιτ Μίντλετον.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Με ταπεινότητα σας φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σας τρωτά σημεία με έναν τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν και, μαζί με αυτό, μια νέα προοπτική για τα πάντα. Αυτή η περίοδος υπενθύμισε πάνω απ’ όλα στον Γουίλιαμ και σε μένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Το να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε απλά».

«Εστιάζω πια στο να παραμείνω υγιής. Αν και έχω ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται. Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω» συμπληρώνει, επίσης, η Κέιτ Μίντλετον σε αυτό το νέο της μήνυμα μέσω του αποσπάσματος που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ζεύγους στο Instagram.