Στράτος Τζώρτζογλου: «Εννοείται ότι περάσαμε κρίση με τη Σοφία Μαριόλα στη σχέση μας»

Στράτος Τζώρτζογλου

"Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε" εξηγεί ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που ήθελαν κρίση στη σχέση με την σύζυγο του, Σοφία Μαριόλα.

Είναι αλήθεια ότι πέρασες σοβαρή κρίση στον γάμο σου με την Σοφία;

Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε. Είναι στη φύση του έρωτα. Με τη Σοφία δεν έχουμε μόνο έρωτα όμως, υπάρχει αγάπη γι’ αυτό δεν χωρίσαμε. Η ψυχή της καταλάβαινε ότι έχει πρόβλημα η δική μου ψυχή. Προσπαθούσε να με παρακινήσει να κάνω πράγματα κι εγώ δεν ήθελα ούτε να αλλάξω ρούχα. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε.

Έχεις κάτι άλλο επαγγελματικό που θα ήθελες να ανακοινώσεις;

Ετοιμάζω μια θεατρική δουλειά τον χειμώνα που λέγεται «Οι κακοί του Σαίξπηρ». Είναι ένας μονόλογος που θα ενσαρκώσω όλους τους κακούς ρόλους του Σαίξπηρ. Επίσης συζητάμε να κάνουμε ένα σίριαλ με τη Βάνα Μπάρμπα, θα δούμε δεν είναι ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo