Στέργιος Νένες: Σπάνια εμφάνιση για τον γνωστό ηθοποιό

Στέργιος Νένες

Πού φωτογραφήθηκε και τι κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός "Νικόλας";

Ο Στέργιος Νένες, ο «οινοχόος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», παρά την τεράστια επιτυχία της κωμικής σειράς των Ρώμα-Χατζησοφιά, που παίζεται ανελλιπώς σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, επέλεξε να κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις στη συνέχεια της καριέρας του.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει εστιάσει στη δουλειά πίσω από τις κάμερες, αφού εργάζεται ως creative content producer σε επιτυχημένα ριάλιτι, μεταξύ των οποίων η “Φάρμα”, το “MasterChef”, το “Globetrotters” και το “Asia Express”.

«Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά είναι επιλογή μου να μη ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού. Πάντα έκανα και άλλα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο και νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ το 2022.

Ο ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του comeback τον χειμώνα του 2023 μέσα από τη σειρά «Κάνε ότι Κοιμάσαι» της Δημόσιας Τηλεόρασης, με το κοινό στο X (πρώην Twitter) να ενθουσιάζεται με την επιστροφή του στο γυαλί. Στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής του είχε δώσει μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Ενάμιση χρόνο μετά, το βράδυ της Πέμπτης (22/8) ο Στέργιος Νένες εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Καστοριάς, όπου έφαγε παρέα με αγαπημένους φίλους. Μάλιστα, ο ηθοποιός δέχθηκε να φωτογραφηθεί με το προσωπικό της επιχείρησης, η οποία με τη σειρά της ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Παρέα με τον πιο γνωστό τηλεοπτικό barman. Στέργιος Νένες από το Κωνσταντίνου & Ελένης», έγραψε η επιχείρηση στη λεζάντα της φωτογραφίας.