Στέλλα Ψαρουδάκη: «Αν δεν σου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί και οι αλλαγές είναι πιο δύσκολο»

Στέλλα Ψαρουδάκη

"Ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οπότε είναι σαν να έχω επιλέξει να πηγαίνω στον φόβο μου" παραδέχεται η Στέλλα Ψαρουδάκη.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα με αφορμή τη συμμετοχή στο «Ναυάγιο» του Μεγάλου Καναλιού. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της τέχνης και την ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το επάγγελμα της.

Η τέχνη προσφέρει κάτι στο κοινό;

Πιστεύω πως ναι. Από το πιο απλό, ότι μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά, μέχρι το να μάθεις κάποια πράγματα. Παραδείγματος χάριν, στο Ναυάγιο παρακολουθήσαμε τις σκηνές της δίκης. Σαν κοινωνία έχουμε πολύ πρόσφατα τέτοια γεγονότα. Δείχνεις τον πόνο των ανθρώπων που προσπαθούν να διεκδικήσουν το αυτονόητο. Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σε αγγίξει, μπορεί να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου.

Και θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο που τα τελευταία χρόνια έχει ανθήσει η μυθοπλασία, γίνονται ωραίες σειρές, γιατί και η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων και μόνο χαρά φέρνει αυτό.

Νιώθεις ανασφάλεια για το επάγγελμα σου μιας και ανά σεζόν πρέπει να αναζητάς νέα δουλειά;

Φυσικά νιώθω ανασφάλεια. Ειδικά αν δεν σου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί και οι αλλαγές είναι πιο δύσκολο. Κι εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων οπότε είναι σαν να έχω επιλέξει να πηγαίνω στον φόβο μου. Αυτή είναι η συνθήκη, όμως, και παλεύεις μέσα σε αυτό.