Στέφανος Τσιτσιπάς: «Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ, πλέον αφήσαμε αυτές τις ημέρες πίσω»

Στέφανος Τσιτσιπάς

"Έχει επανέλθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι είμαι κι εγώ σε μία πολύ καλή πνευματική κατάσταση γνωρίζοντας τι προτεραιότητες να βάλω και πως να διαχειριστώ διάφορα πράγματα" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στο περιοδικό Down Town μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύντροφός του.

Υπάρχει πάντα από τον κόσμο και από τα μέσα έντονο ενδιαφέρον σχετικά με τις αθλητικές σου επιδόσεις και κορυφώθηκε τώρα λίγο αυτό και λόγω της σχέσης σου. Σε κάνει να νιώθεις επιπλέον πίεση, σε κάνει να νιώθεις άβολα ή είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού;

Το να έχω μία όμορφη κι επιτυχημένη κοπέλα, όχι, δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα βγαίνω με τενίστρια και τώρα που το έχω νιώθω ευλογημένος. Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά κι ο ένας στον άλλον μαζί σε αυτό το κοινό ταξίδι. Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ κι έτσι μπόρεσα να δω κι εγώ πόσο ανθεκτικός είμαι στις δυσκολίες και στα προβλήματα της κοινής μας ζωής. Όμως πλέον αυτές τις ημέρες τις αφήσαμε πίσω μας. Έχει επανέλθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι είμαι κι εγώ σε μία πολύ καλή πνευματική κατάσταση γνωρίζοντας τι προτεραιότητες να βάλω και πως να διαχειριστώ διάφορα πράγματα. Ελπίζω αυτά τα πράγματα να είναι πιο διαχειρίσιμα από μέρους μου γιατί θέλω να ζω μία ισορροπημένη ζωή επιτυγχάνοντας σε ό,τι κι αν κάνω, εντός κι εκτός γηπέδων.