Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχα προτείνει να παντρευτούμε αλλά αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση, δεν έγινε»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Δεν έχω αποκλείσει τίποτα. Αν ερχόταν κάτι πολύ δυνατό στη ζωή μου, θα το έκανα" παραδέχεται ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην προσωπική του ζωή, τις πληγές αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Με όλα αυτά που κάνεις κάθε μέρα, προλαβαίνεις να έχεις προσωπική ζωή;

Προσωπική ζωή δεν έχω καθόλου. Είναι ένας τομέας της ζωής μου, που μάλλον έχω αποτύχει, αν κι έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Από τα πενήντα και μετά δεν έχω προσωπική ζωή, γιατί ασχολούμαι με τις ζωές των άλλων. Είχα δεχτεί κάποια πλήγματα που με αποθαρρύνουν στο να κάνω μια νέα προσπάθεια για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν θέλω να πληγώνομαι.

Έχεις πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Έχω πληγωθεί πολύ βαθιά και γι’ αυτόν τον λόγο έχω φιλοσοφήσει τη ζωή και σκέφτομαι αλλιώς. Επειδή θέλω να ζήσω πολύ και καλά, προτιμώ να σκέφτομαι τον ήλιο και τη θάλασσα που λατρεύω, παρά να πειραματίζομαι αδίκως πάνω σε θέματα προσωπικής ζωής.

Έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός γάμου;

Δεν έχω αποκλείσει τίποτα. Αν ερχόταν κάτι πολύ δυνατό στη ζωή μου, θα το έκανα. Το είχα προτείνει, αλλά αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση, δεν έγινε.