Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι ο πρώτος γκέι που μπήκε στη Βουλή, υπάρχουν πολλοί βουλευτές»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Επίσης εγώ δεν αισθάνομαι διαφορετικός. Υπάρχει ποικιλία μέσα στη φύση και όλα είναι φυσιολογικά" ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, τονίζοντας πως δεν τη χρησιμοποίησε ως μέσο για να μπει στη Βουλή και για το κατά πόσο είναι ώριμη η ελληνική κοινωνία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στη Wikipedia αναφέρει ότι είσαι ο πρώτος ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου…
Αυτοί το λένε, εγώ δεν αισθάνομαι έτσι. Όχι, δεν είμαι ο πρώτος. Υπάρχουν πολλοί gay βουλευτές οι οποίοι δεν θέλουν να το πουν. Εντάξει, εγώ δεν είμαι κριτής της ζωής του καθενός, αλλά δεν είμαι ο πρώτος γκέι που μπήκε στην ελληνική Βουλή. Εγώ δεν έβαλα παντιέρα τη σεξουαλικότητά μου για να με ψηφίσουν. Δεν με ενδιέφερε αυτό. Επίσης εγώ δεν αισθάνομαι διαφορετικός. Υπάρχει ποικιλία μέσα στη φύση και όλα είναι φυσιολογικά.

-Πιστεύεις ότι η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη για να αποδεχτεί όχι μόνο τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το να αποκτούν παιδιά;
Κι αν δεν είναι, πρέπει να γίνει. Πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία στο 1/3 της είναι εξαιρετικά ρατσιστική, φοβισμένη και απαράδεκτη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε ν’ αλλάξει αυτό. Να πάψουν να είναι ρατσιστές οι άνθρωποι. Να πάψουν να φοβούνται τους ομοφυλόφιλους, τους ξένους, τους αλλόθρησκους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα πάνω στη γη.