Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Το «πάμε» και το «cut» με κάνουν ευτυχισμένο»

Σπύρος Μιχαλόπουλος

"Θεωρώ πολύ σημαντικό για έναν σκηνοθέτη να έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και να τους αγαπάει" δηλώνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μίλησε στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα με αφορμή το νέο καθημερινό σίριαλ «Άγιος έρωτας» στον Alpha. Ο έμπειρος σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευτυχία που βιώνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και στη δουλειά που ξεχωρίζει μέχρι σήμερα.

Τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο στη δουλειά σας;

Ευτυχισμένο με κάνουν το «πάμε» και το «cut». Το «πάμε» το λέμε όταν δημιουργείται μια σκηνή και το «cut» όταν τελειώνει. Λατρεύω την επαφή με τους ηθοποιούς αλλά και το γεγονός ότι ως σκηνοθέτης καλούμαι να αγκαζάρω εκατό άτομα στο συνεργείο και όλοι μαζί να κάνουν αυτό που έχω οραματιστεί. Είναι μαγική αυτή η διαδικασία. Θεωρώ πολύ σημαντικό για έναν σκηνοθέτη να έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και να τους αγαπάει.

Υπάρχει κάποια τηλεοπτική σας δουλειά που ξεχωρίζεται και γιατί;

Νομίζω ότι υπάρχει. Επειδή ακόμη είμαστε στην αρχή του «Άγιου έρωτα», που σίγουρα θα αγαπήσω πολύ περισσότερο από όλες τις προηγούμενες δουλειές μου, θα πω ότι η σειρά που ξεχωρίζω προς το παρόν είναι οι «Πανθέοι». Ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο στοίχημα που το καταφέραμε όλοι μαζί. Είμαι υπερήφανος για αυτή τη δουλειά γιατί ήταν και είναι εξαιρετική.