Σωκράτης Φάμελλος – Η συγκινητική ανάρτηση και η αναφορά στον γιο του: «Οι ουρανοί είναι δικοί σου»

Σωκράτης Φάμελλος

"Χρωστάμε πολλά και εσύ και εγώ στην αγαπημένη μας, που μας λείπει πολύ”.

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Σωκράτης Φάμελλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να γιορτάσει την επιτυχία του γιου του, Πέτρου, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο νεαρός κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια και να περάσει στη Σχολή των Μηχανολόγων- Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία ξεχωριστή αναφορά και στη σύζυγό του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χρωστάμε πολλά και εσύ και εγώ στην αγαπημένη μας, που μας λείπει πολύ».

«Από σήμερα η οικογένειά μας έχει έναν καινούργιο, ολοκαίνουργιο Μηχανολόγο Μηχανικό. Συγχαρητήρια Πέτρο! Με κάνεις περήφανο! Όλους μας κάνεις περήφανους! Και κατάφερες πάρα πολλά, σχεδόν απίστευτα. Που μας θύμισαν -χθες και σήμερα και κάθε μέρα- πόσα πολλά χρωστάμε και εσύ και εγώ στην αγαπημένη μας, που μας λείπει πολύ», γράφει ο Σωκράτης Φάμελλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«Όταν πριν 5 χρόνια μου είπες ότι θες να βάλεις πρώτη σχολή τους Μηχανολόγους Μηχανικούς ΑΠΘ δεν πίστεψα ότι θα το καταφέρεις και με διέψευσες. Πολύ δε περισσότερο ότι θα τελειώσεις πριν συμπληρωθούν 5 χρόνια από τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Και με απόδοση που εξασφαλίζει ότι από εδώ και μπρος… «οι ουρανοί είναι δικοί σου»! Με υποτροφία στο Aerospace Engineering του Georgia Institute of Technology!

Να πετάς πάντα ψηλά αγόρι μου!

ΥΓ. Δεν συνηθίζω τις προσωπικές αναρτήσεις αλλά η σημερινή ημέρα ήταν διαφορετική και εκπληκτική. Ξέρετε ότι πάντα βάζω τον πήχη ψηλά. Αλλά αυτό το παλιόπαιδο σήμερα πέρασε πολύ πολύ πάνω από τον πήχη!», καταλήγει ο Σωκράτης Φάμελλος, ποζάροντας χαμογελαστός και περήφανος με τον γιο και τους φίλους του.