Σοκάρει ο Γιάννης Γαλάτης: «Ξαφνικά ο οδηγός ακούμπησε το χέρι του στο πόδι μου και άρχισε να με χαϊδεύει»

Γιάννης Γαλάτης

"Με παρενόχλησαν όταν ήμουν στο στρατό, έκανα ωτοστόπ για να πάω στο στρατόπεδο και μπήκα σε ένα φορτηγό" είπε ο Γιάννης Γαλάτης.

Ο Γιάννης Γαλάτης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, ο γνωστός Μυκονιάτης αναφέρθηκε στον πλατωνικό του έρωτα με άντρα αλλά και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε νεαρή ηλικία.

Ζήσατε πλατωνικό έρωτα με άντρα;

Βεβαίως έζησα πλατωνικό έρωτα με άντρα. Αυτό συνέβαινε και στην αρχαιότητα. Ο Δίας ερωτεύτηκε τον Γανυμήδη και τον πήρε στον Όλυμπο μαζί του. Μην κολλάμε στο σεξουαλικό, στον εξευτελισμό.

Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Με παρενόχλησαν όταν ήμουν στο στρατό. Έκανα ωτοστόπ για να πάω στο στρατόπεδο και μπήκα σε ένα φορτηγό. Ξαφνικά ο οδηγός ακούμπησε το χέρι μου στο πόδι του και άρχισε να με χαϊδεύει. Είπα «ωχ», του ζήτησα να σταματήσει για να πάω τουαλέτα. Μου κράτησε τον μπερέ μου γιατί φοβήθηκε ότι δεν θα επιστρέψω. Τελικά το έσκασα και έφυγα, γιατί είχα τρομάξει πολύ. Με τιμώρησαν κιόλας στο στρατό επειδή έχασα τον μπερέ μου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo