Σοφία Βόσσου: «Με παρακολουθούσε παντού, έβγαινε μπροστά μου, άφηνε λουλούδια και απευθύνθηκα στην αστυνομία»

Σοφία Βόσσου

"Γυναίκα ήταν, δεν ξέρεις τι έχω περάσει… γύρναγα βράδυ και εμφανιζόταν μπροστά μου" περιγράφει η Σοφία Βόσσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Σοφία Βόσσου, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη μάχη που δίνει η Μαρινέλλα όσο και στην εμμονική της θαυμάστρια που είχε κάνει… κόλαση στο παρελθόν τη ζωή της!

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συνεργασία με την Μαρινέλλα ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή της ζωής μου, της καριέρας μου. Φυσικά και σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβη, ποιος δεν σοκαρίστηκε; Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεράσει γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και πολύ σπουδαίος άνθρωπος>

«Μία από τις φορές που είχα πάει να δω τον Μίμη Πλέσσα, χάρηκε πάρα πολύ, είχε κατέβει κάτω στο στουντιάκι του και μου έφτιαξε αυτό τον πίνακα με τα ίδια του τα χέρια. Ήταν και εικαστικός και έφτιαχνε τέτοια ζωγραφίζοντας».

«Μου έχει συμβεί να έχω εμμονική θαυμάστρια και να είναι στημένη, κάτω από το σπίτι μου, με λουλούδια! Γυναίκα ήταν, δεν ξέρεις τι έχω περάσει… Με παρακολουθούσε παντού, έβγαινε μπροστά μου, άφηνε λουλούδια κάτω από το σπίτι μου, σημειώματα, γύρναγα βράδυ και εμφανιζόταν μπροστά μου. Κάποια στιγμή απευθύνθηκα στην αστυνομία» πρόσθεσε, ακόμα, η Σοφία Βόσσου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.