Σοφία Βογιατζάκη: «Αν μου γίνει πρόταση και μάθω ότι στο καστ θα είναι οι συγκεκριμένοι, δεν θα είμαι γω»

Σοφία Βογιατζάκη

"Δεν αποχώρησα ποτέ από δουλειά, γιατί είμαι επαγγελματίας, περίμενα να τελειώσει η σεζόν" δηλώνει η Σοφία Βογιατζάκη.

Για την ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη στη νέα της συνέντευξη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό Λοιπόν πως αντιδρούσε όταν οι συντελεστές μιας παράστασης δεν ήταν και οι… ιδανικοί.

Υπήρξαν στιγμές που το τηλέφωνο σου δεν χτύπησε για κάποια δουλειά;

Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια και έλεγα «Τι θα κάνω; Που θα είμαι;». Από τη φύση του το επάγγελμα μας είναι ανασφαλές, παρόλα αυτά δεν σου κρύβω πως είμαι από τους πολύ τυχερούς και ευλογημένους του επαγγέλματος, γιατί πάντα η μια δουλειά μου έφερνε την άλλη.

Δεν μετάνιωσες ποτέ που έγινες ηθοποιός;

Όχι. Είναι βέβαια μια δύσκολη δουλειά, γιατί κάθε σεζόν είσαι αναγκασμένος να συνεργάζεσαι με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, οπότε πρέπει να συγχρωτιστείς.

Είχες δύσκολες συνεργασίες;

Φυσικά και είχα δύσκολες συνεργασίες. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που είπα «ποτέ ξανά δεν θα συνεργαστώ μαζί τους». Δεν αποχώρησα ποτέ από δουλειά όμως, γιατί είμαι επαγγελματίας. Περίμενα να τελειώσει η σεζόν. Απλώς, αν μου γίνει κάποια πρόταση και μάθω ότι στο καστ θα είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, απλά δεν θα είμαι εγώ.

Πηγή εικόνας: NDP Photo