Σοφία Μανωλάκου: «Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι στον ίδιο χώρο»

Σοφία Μανωλάκου

"Μόνο με την ειλικρίνεια σώζονται οι καταστάσεις και οι σχέσεις" εξομολογείται, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μανωλάκου.

Γυρνώντας αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα με την επιτυχημένη παράσταση Τέλειοι Ξένοι, η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, δε, η πανέμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την μακρόχρονη κοινή πορεία με τον σύντροφο της, Σπύρο Σπαντίδα.

Η παράσταση αναφέρεται στις ψεύτικες σχέσεις. Πως μπορούν να βελτιωθούν οι φιλίες και οι ερωτικοί δεσμοί;

Πιστεύω ότι όλες οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με την ειλικρίνεια. Ακόμη και όταν μας πειράζει κάτι, πρέπει μα το λέμε εκείνη τη στιγμή. Μόνο έτσι σώζονται οι καταστάσεις και οι σχέσεις.

Εδώ και χρόνια είσαι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα. Πόσο εύκολο είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες όταν κινείσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον σύντροφο σου;

Γενικά, δεν ξέρω εάν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι που εργάζεται στον ίδιο χώρο. Με εμάς είναι πάρα πολύ εύκολο και λειτουργεί. Πολλές φορές όταν χρειάζομαι τη βοήθεια του σε κάτι, τον συμβουλεύομαι και χαίρομαι όταν εκείνος εξελίσσεται. Αντίστοιχα κι εκείνος χαίρεται με τη δική μου εξέλιξη. Δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά, έχουμε ο ένας την έγνοια του άλλου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo