Σόφη Πασχάλη – Νίκος Πατάς: «Έχουμε 13 χρόνια διαφορά αλλά κοίταξέ τη, μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;»

Νίκος Πατάς

"Ό,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου".

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη άνοιξαν την καρδιά και τα χαρτιά τους η Σόφη Πασχάλη και ο Νίκος Πατάς. Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους και εξομολογείται τον έρωτά του.

Διαπιστώνω ότι παρά την ηλικιακή σας διαφορά, τελικά είναι πολύ περισσότερα εκείνα που σας ενώνουν.
«Ναι, είμαι 34. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αλλά κοίταξε τη Σόφη. Μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;», απαντά ο Νίκος Πατάς.

Σόφη, είναι πολύ νωρίς να σε ρωτήσω αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη πλάι του;
«Ως χαρακτήρας αποφεύγω να σκέφτομαι σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία προσδοκιών. Με τον Νίκο, που λέει ο λόγος, μπορεί να είμαστε κάπου και να πάμε να παντρευτούμε σε ένα εκκλησάκι και μετά να κάνουμε ένα πάρτι μαζί με τους φίλους μας. Ή και όχι. Ό,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου», απαντά από την πλευρά της η Σόφη Πασχάλη.

«Όταν νιώθεις τόσο έντονα τον έρωτα και την ενσυναίσθηση με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να μη θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Με τη Σόφη ζω την πιο αληθινή και πιο ξεκάθαρη σχέση της ζωής μου. Θεωρώ ότι θα είναι και η πιο μακροχρόνια. Είμαι πολύ αισιόδοξος», εξομολογείται ο Νίκος Πατάς για τη γνωστή γυμνάστρια.

Φωτογραφία εξωφύλλου: NDP