Σίσσυ Χρηστίδου: «Το αισθάνομαι και εγώ, μία γυναίκα μετά τα 40 ξέρει τι θέλει»

Σίσσυ Χρηστίδου

"Μετά το διαζύγιο είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου μόνη μου. Δεν είχα ζήσει ποτέ μόνη μου σε σπίτι ούτε ως φοιτήτρια" δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη και μίλησε για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στη ζωή της.

Πολλές διάσημες έχουν παραδεχτεί ότι μετά τα 40 ένιωσαν πραγματική αυτοπεποίθηση με τη σεξουαλικότητά τους, το σώμα τους και ότι πατάνε πιο γερά στα πόδια τους. Σε σένα, που έγινες 44 την προηγούμενη Πέμπτη, πώς έχει λειτουργήσει ο χρόνος;

Ισχύει αυτό κι εγώ το αισθάνομαι. Νομίζω ότι μια γυναίκα μετά τα 40 ξέρει πραγματικά τι θέλει. Λειτουργεί πολύ διαφορετικά η σχέση της με τον εαυτό της. Αλλά σε εμένα συνέπεσε και με την ωριμότητα που σου ανέφερα. Μετά το διαζύγιο είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου μόνη μου. Δεν είχα ζήσει ποτέ μόνη μου σε σπίτι ούτε ως φοιτήτρια. Και τότε με τη σχέση μου συζούσα. Έμεινα λοιπόν μόνη με τα παιδιά μου κι αυτό ήταν τεράστιο βήμα για εμένα. Σκεφτόμουν ότι και σε όλο το γενεαλογικό μου δέντρο ήμουν η πρώτη γυναίκα που το έκανε αυτό.

Αλλάζουν οι γενιές και τα πράγματα κι αυτό δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση σε μία γυναίκα. Επίσης, η απώλεια της μητέρας μου, η οποία ήταν πολύ μεγάλο στήριγμά μου, με έκανε να βασιστώ στον εαυτό μου σε πολύ σημαντικά ζητήματα σε συνδυασμό με το διαζύγιο. Οπότε όντως έχτισε μαζί με τον πόνο που έφερε όλο αυτό, ένα τεράστιο κομμάτι αυτοπεποίθησης και δύναμης. Είναι πολύ λίγα πια τα πράγματα που με φοβίζουν, μόνο τα θέματα υγείας και ό,τι είναι έξω από τον έλεγχό μου.