Shannen Doherty: Το «Beverly Hills» συγκινεί στο τελευταίο αντίο για την Brenda του

Shannen Doherty

"Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Shannen Doherty" γράφει η τηλεοπτική της μητέρα.

Σύσσωμο τον κόσμο της τηλεόρασης και του θεάματος ήρθε να θλίψει η είδηση πως η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών νικημένη από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η αγαπημένη Brenda της θρυλικής σειράς «Beverly Hills, 90210» άφησε την τελευταία της πνοή και όλοι οι συνάδελφοι της είχαν ένα καλό λόγο για εκείνη.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές από τη σειρά «Beverly Hills, 90210» έγραψαν τρυφερά μηνύματα για την Shannen Doherty στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

«Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου, Shannen. Ήταν η δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές» γράφει χαρακτηριστικά ο Jason Priestley.

Με τη σειρά της, η Gabrielle Carteris εξομολογήθηκε πως «τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Shannen. Ξέρω ότι ο Luke είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carol Potter (@carolpotter90210)

«Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» δηλώνει η η 76χρονη Carol Potter.