Σάκης Ρουβάς: Φτιάχνει πίτσα μαζί με τον αδελφό του, Απόστολο και «ρίχνουν» το Instagram

Σάκης Ρουβάς

"Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη" έγραψε ο Σάκης Ρουβάς και σίγουρα το ίδιο έπαθαν και οι διαδικτυακοί του φίλοι!

Πιο ενεργός στα social media από κάθε άλλο καλοκαίρι μοιάζει να είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί τα… διαδικτυακά βλέμματα με όλα όσα επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, ήρθε να κάνει ο απόλυτος Έλληνας σταρ και το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, μιας και ανακοινώθηκαν οι δυο μεγάλες του συναυλίες, ο Σάκης Ρουβάς μας έδειξε αρχικά τον ιδανικό τρόπο για να πλένουμε το όχημα μας και τώρα ήρθε να μας δείξει πως να φτιάχνουμε την ωραιότερη πίτσα. Σε αυτό το εγχείρημα, όμως, δεν ήταν μόνος του.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθούμε στο νέο απόσπασμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην κουζίνα μαζί με τον αγαπημένο του αδελφό, Απόστολο προκειμένου να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν την ωραιότερη πίτσα. «Σαν κάπως να μου άνοιξε η όρεξη» γράφει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Αν κρίνουμε, δε, από το αποτέλεσμα αλλά και από τα χιλιάδες σχόλια των θαυμαστών που κατέκλυσαν την δημοσίευση, μάλλον ο Σάκης Ρουβάς και ο αδελφός του, Απόστολος έκαναν πολύ καλή δουλειά.