Σάκης Κάτσουλης: «Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε τον τρόπο σκέψης μου»

Σάκης Κατσούλης

"Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια, να μείνει μεταξύ μας όμως" υπογραμμίζει ο Σάκης Κατσούλης.

Ένα μοίρασμα σκέψεων θέλησε να κάνει ο Σάκης Κατσούλης, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κι αυτό μιας και ο διπλός νικητής του Survivior γύρισε πίσω στον χρόνια, τρία χρόνια δηλαδή νωρίτερα, όταν και πήρε την απόφαση να βρεθεί για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε μια εικόνα πλάι στα δυο του τρόπαια από το ριάλιτι επιβίωσης την οποία και συνόδευσε με το εξής μακροσκελές κείμενο. «Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε όχι μόνο την ζωή μου… αλλά και τον τρόπο σκέψης μου! SURVIVOR λέγεται. Ένα απλό project για κάποιους αλλά για μένα πραγματικό μάθημα ζωής».

«Σκέψεις, αναμνήσεις, βιώματα και εμπειρίες που ποτέ μα ποτέ δεν θα ξαναζήσω. Ξεπέρασα τα όρια μου, τολμώ να πω έγινα καλύτερος άνθρωπος γιατί αντιλήφθηκα και εκτίμησα τα μέχρι πρότινος δεδομένα (όπως νόμιζα)! Δεν είχα σχέδια ούτε όνειρα σε αυτό το παιχνίδι, όμως εσείς και μόνο εσείς με φέρατε εδώ που είμαι σήμερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

«2 τελικοί Survivor… 2 φορές νικητής! Δεν θα πάψω ποτέ να σας λέω ευχαριστώ, αν και είναι τόσο μικρή αυτή η λέξη για όσα νιώθω! Σας είμαι ευγνώμων! Υ.Γ. Να κυνηγάτε τα όνειρα σας ακόμα κι αν κάποιοι σας πουν πως δεν μπορείτε! ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Εις το επανιδείν (Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια, να μείνει μεταξύ μας όμως» καταλήγει ο Σάκης Κατσούλης σε αυτή την συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.