Σάκης Αρσενίου: «Τα κανάλια έπεσαν να με φάνε, με δικάσανε και με αποκάλεσαν μισογύνη»

Σάκης Αρσενίου

"Υπάρχει άνδρας που να μη θέλει να τον περιποιείται η γυναίκα του ή να μην ξέρει να κάνει ένα φαγητό;" αναρωτιέται ο Σάκης Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης, αυτή την εβδομάδα, στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε παλαιότερη του δήλωση η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις ενώ μοιράστηκε και τη διάθεση να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδάκι με την σύζυγο του.

Είχες δηλώσει παλαιότερα ότι είσαι παραδοσιακός άνδρας, ότι σου αρέσει η γυναίκα σου να μαγειρεύει, να πλένει, να ασχολείται με το σπίτι της, με τον άνδρα της, με το παιδί της και δέχθηκες πολύ αρνητική κριτική.

Αυτό που είχα πει είναι ότι η γυναίκα μου θέλω να ξέρει και να μαγειρεύει και να πλένει και να σιδερώνει, να προσέχει το παιδί μας και να το φροντίζει και να με φροντίζει, ασχέτως αν εγώ της έχω βοήθεια. Είναι κακό ή μεμπτό κάπου αυτό; Γιατί τότε είχαν βγει τα κανάλια και έπεσαν να με φάνε, με δικάσανε και με αποκάλεσαν μισογύνη.

Αυτό που είπα εγώ είναι πολύ διαφορετικό. Τη γυναίκα δεν τη θέλω ούτε δούλα ούτε σκλάβα, όπως είπαν. Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Για μένα οι γυναίκες είναι ανώτερες από τους άνδρες. Τη γυναίκα τη θεωρώ και τη φέρομαι σαν βασίλισσα. Αλλά, επειδή θέλω να ξέρει η γυναίκα μου να κάνει πέντε πράγματα, τα οποία θεωρώ γυναικεία – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ να τα κάνω κι εγώ και τα κάνω -, αυτό σημαίνει ότι είμαι μισογύνης; Αν είναι δυνατόν.

Συγνώμη, αλλά υπάρχει άνδρας που να μη θέλει να τον περιποιείται η γυναίκα του ή να μην ξέρει να κάνει ένα φαγητό;

Θέλετε ένα δεύτερο παιδάκι;

Εννοείται. Και ο Θεούλης και η Παναγίτσα να μας βοηθήσουν να το κάνουμε. Είναι στα σχέδια μας. Το θέλουμε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo