Zappit

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Αντωνά στο πιο δύσκολο αντίο: «Θα σε αγαπώ μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια»

"Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου" γράφει, στην φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση, η Μαρία Αντωνά.

Στο πένθος βυθίστηκε η Μαρία Αντωνά και οι οικογένεια της, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. Μάλιστα, λίγα 24ωρα νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους πως βιώνει δύσκολες ώρες ελπίζοντας στην θετική έκβαση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα του Σαββάτου, η Μαρία Αντωνά θέλησε να εκφράσει το δικό της τελευταίο, διαδικτυακό, αντίο στην αγαπημένη της μητέρα δημοσιεύοντας μια κοινή τους εικόνα από το πρόσφατο παρελθόν. Σε αυτήν, λοιπόν, η παρουσιάστρια έγραψε τα εξής λόγια καρδιάς.

«Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω , γι’ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά.. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου».

«Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου» καταλήγει η Μαρία Αντωνά σε αυτή την πλέον φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση που έκανε, το απόγευμα του Σαββάτου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.