Ψυχοκόρες: Ο Αλέξανδρος Βάρθης σε μια επική αποκάλυψη για τις σκηνές με την Δεσποινιώ

Ψυχοκόρες

"Δείξαμε ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και φτάσαμε να συνεννοούμαστε με τα μάτια" ομολογεί ο Αλέξανδρος Βάρθης για την Ασημένια Βουλιώτη.

Με αφορμή τη συμμετοχή στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1, ο Αλέξανδρος Βάρθης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία που έχει με την Ασημένια Βουλιώτη, η οποία υποδύεται την Δεσποινιώ, αποκαλύπτοντας κάτι ιδιαίτερο για την διαφορά ύψους τους.

Η συνεργασία με την Ασημένια Βουλιώτη, που υποδύεται τη Δεσποινιώ, στάθηκε αφορμή για να γίνεται και καλοί φίλοι;

Ναι, αυτό είναι και το ωραίο. Να έρθεις κοντά με τον συνάδελφο σου, να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Αυτό με την Ασημένια το κάναμε σχεδόν από την αρχή. Δείξαμε ο ένας στον άλλον – βήμα με το βήμα – εμπιστοσύνη και φτάσαμε σε ένα σημείο, στο τέλος, να συνεννοούμαστε με τα μάτια και να ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ένα από τα προβλήματα, που είχατε να αντιμετωπίσετε, ήταν η διαφορά ύψους;

Αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζω γενικώς. Εγώ είμαι ψηλός, η Ασημένια είναι κανονική. Σε μια – δυο σκηνές χρειάστηκε να μπει ένα σκαλοπατάκι αλλά σε όλες τις υπόλοιπες παίζαμε κανονικά, ήμασταν ο καθένας στο ύψος του.