Προεδρικό Μέγαρο: Λαμπερές παρουσίες στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Μέγαρο

Ποιοι έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή εκδήλωση;

Δεξίωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/7), με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το Προεδρικό Μέγαρο έχει πλημμυρίσει από κόσμο προκειμένου να γιορταστεί αυτή η ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα που σήμανε την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Εκτός από τους καθιερωμένους επίσημους προσκεκλημένους έχουν επίσης προσκληθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλο, και δίνουν το παρών δήμαρχοι ακριτικών και μαρτυρικών περιοχών, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών, διακεκριμένοι αθλητές και αρχηγοί ομάδων που κατέκτησαν ευρωπαϊκά τρόπαια.

Παράλληλα, το παρών δίνουν πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία, άνθρωποι από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, Έλληνες που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό για την επιστημονική τους έρευνα, αλλά και απλοί πολίτες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και συγκίνησαν με τις πράξεις τους ολόκληρη την Ελλάδα.

Από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βραδιάς ήταν μεταξύ άλλων σύσσωμοι οι πολιτικοί ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων.

Φωτογραφικό υλικό: NDP