Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κόλαση» με τη νέα τόπλες εμφάνιση στα social media

Πόπη Μαλλιωτάκη

Πιο σέξι από ποτέ η Πόπη Μαλλιωτάκη στην νέα της ανάρτηση στα social media!

Αν και αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, η Πόπη Μαλλιωτάκη φαίνεται πως δεν σταματά να έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει τον δικό της τρόπο να εκτοξεύει με μιας τον υδράργυρο του διαδικτύου!

Ακριβώς όπως έκανε δηλαδή και πριν από λίγη ώρα με τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η Πόπη Μαλλιωτάκη επέλεξε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το λευκό της μπικίνι σε μία από τις πιο καυτές ομολογουμένως αναρτήσεις που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα.

Έτσι, λοιπόν, πόζαρε τόπλες κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της ενώ συνόδευσε την αποκαλυπτική της φωτογραφία με τους στίχους viral τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

Αν και έχει συζητηθεί, δε, πολλές φορές για τις εμφανίσεις της τόσο θετικά όσο και αρνητικά, η Πόπη Μαλλιωτάκη μοιάζει να μην πτοείται καθόλου από τα σχόλια και να προκαλεί ξανά… αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους με τη νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.