Πένθος για τη Μαριέττα Φαφούτη

Μαριέττα Φαφούτη

Την πιο σκληρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί η Μαριέττα Φαφούτη.

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία και καλείται να διαχειριστεί την πιο δύσκολη απώλεια. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, όπως και έγινε γνωστό μέσα από τα social media πριν από λίγες ώρες, έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ο μπαμπάς μας, ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου, έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 στο Νεκροταφείο Χολαργού. Επιθυμία του ήταν να μην αφήσουμε στεφάνια αλλά να βοηθήσουμε κάποιον που το χρειάζεται» έγραψε χαρακτηριστικά η αδελφή της καλλιτέχνιδας, Νάνσυ Φαφούτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τη σειρά της, στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριέττα Φαφούτη δημοσίευσε μια παιδική φωτογραφία πλάι στον αείμνηστο της πατέρα ενώ έγραψε τα εξής. «Μπαμπάκα μου, υπήρξες ο πιο τρυφερός, ο πιο καλόκαρδος, ο πιο υποστηρικτικός, ο πιο σπουδαίος μπαμπάς που θα μπορούσαμε ποτέ να ονειρευτούμε. Σε ευχαριστούμε που πλημμύρισες με φως και αγάπη τις ζωές μας».

«Ήσουν φτιαγμένος όλος από αγάπη και δεν σταμάτησες να μας το δείχνεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Σ’ αγαπάμε. Για πάντα».