Παντρεύτηκαν Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου – Φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή

Απόστολος Ρουβάς

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία λαμπερών καλεσμένων.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και η βάπτιση του ενός έτους γιου τους, που πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Ο Απόστολος Ρουβάς κατέφτασε στην εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο τους, με τη Φανή Γιαβρίδου να φτάνει – ως είθισται – λίγη ώρα αργότερα, συνοδευόμενη από τον πατέρα αλλά και τον αδελφό της.

Από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείπει ο αδελφός του γνωστού σεφ, Σάκης Ρουβάς, με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, καθώς και η μητέρα του. Τα δύο αδέλφια διατηρούν άριστες σχέσεις και στηρίζουν ο ένας τον άλλο, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί ο Απόστολος Ρουβάς στο παρελθόν, η επιθυμία να γίνει πατέρας γεννήθηκε από τον χρόνο που περνούσε με τα παιδιά του αδελφού του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του ήταν αρκετοί συμπαίκτες του γνωστού σεφ από το Survivor, όπως ο Στάθης Σχίζας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Νίκος Γιάννης, ενώ αμέσως μετά το τέλος του γάμου και της βάφτισης ακολούθησε πάρτι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, TLIFE