Παντελής Τουτουντζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο στην Κρήτη – Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Φουρέιρα

Παντελής Τουτουντζής

Το ζευγάρι, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Τον πολιτικό τους γάμο πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) ο Παντελής Τουτουντζής και ο σύντροφός του, Νάσος. Το ζευγάρι, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με φόντο το ηλιοβασίλεμα, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό που στήθηκε στην παραλία Κομμός στην Κρήτη.

Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύτηκε στα λευκά τον αγαπημένο του στην Κρήτη – Κουμπάρα η Ελένη Φουρέιρα

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή τους φίλη, Ελένη Φουρέιρα, που τους πέρασε τις βέρες, ενώ τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο make-up artist με τον σύντροφό του ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Μία ημέρα μετά τον γάμο τους, ο Παντελής Τουτουντζής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Από τις προετοιμασίες των γαμπρών, μέχρι την έλευσή του στην παραλία έχοντας στο πλευρό την κόρη του, όσο ο σύντροφός του τον περίμενε με τον γιο τους.

Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται να λέει: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο».